Ο Εθελοντικός – Φιλανθρωπικός Οργανισμός των ποδοσφαιριστών «Γκολ στη Ζωή» συμμετείχε και φέτος στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου Alphamega Run As One, που διοργάνωσαν για 7η συνεχή χρονιά οι υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ με στόχο στην ενίσχυση του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Παιδί, Διατροφή & Υγεία».

Ο αγώνας διοργανώθηκε στην οργανική του μορφή για πρώτη φορά μετά το 2019 αφού το 2020 και το 2021 είχε γίνει σε virtual μορφή λόγω της πανδημίας του COVID-19.

Την ομάδα του «Γκολ στη Ζωή» αποτέλεσαν είκοσι δρομείς που αγωνίστηκαν με μπλουζάκια «Τρέχω με το Γκολ στη Ζωή» υπό την… καθοδήγηση του Ταμία του ΔΣ Κούλλη Παύλου.

Η ομάδα του «Γκολ στη Ζωή» μετείχε στον εταιρικό δρόμο 5χλμ.

Ο αγώνας είναι αφιερωμένος στην υγεία και ευημερία των παιδιών. Πέρα από την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση για τη σημασία της άσκησης από την παιδική ηλικία και ενός πιο υγιεινού τρόπου ζωής, προσφέρει επίσης την ευκαιρία σε παιδιά ηλικίας 9-12 ετών να αποκτήσουν εντελώς δωρεάν εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής, μέσα από επισκέψεις σε εγκεκριμένα μέλη του Συνδέσμου Διαιτολόγων και Διατροφολόγων Κύπρου.

Όλα τα έσοδα από τον αγώνα δρόμου Alphamega Run As One διατίθενται στο πρόγραμμα «Παιδί, Διατροφή & Υγεία».