Με τρία νέα μέλη ενισχύθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο του Εθελοντικού – Φιλανθρωπικού Οργανισμού των Ποδοσφαιριστών «Γκολ στη Ζωή». Από την εκλογική Γενική Συνέλευση που διεξήχθη την Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου στο Δ.Σ. εξελέγησαν οι Νικόλας Εγγλέζου, Λουκρητία Χρυσοστόμου και Ιουλία Παναγιώτου. Για πρώτη φορά στη διοίκηση του Οργανισμού θα βρίσκονται και γυναίκες!

Από το απερχόμενο Δ.Σ. συνεχίζουν οι Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, Πανίκος Ξιούρουπας, Νεκτάριος Αλεξάνδρου, Κούλλης Παύλου, Κρίστης Θεοφίλου, Κωνσταντίνος Μακρίδης, Τάσος Κίσσας και Κωνσταντίνος Παναγή. Την εξελεγκτική επιτροπή απαρτίζουν οι Γιασεμάκης Γιασεμή, Γιάννος Ιωάννου και Κώστας Μαλέκος.

Ο Οργανισμός ευχαριστεί θερμά για την πολύτιμη προσφορά τους τα ιδρυτικά μέλη Αντώνη Γιωργαλίδη, Γιώργο Εφραίμ και Ηλία Χαραλάμπους, οι οποίοι δεν συνεχίζουν στο Δ.Σ.

Στην πρώτη του Συνεδρία το νέο Διοικητικό Συμβούλιο καταρτίστηκε σε σώμα, ως ακολούθως:

Πρόεδρος: Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης

Αντιπρόεδρος: Πανίκος Ξιούρουπας

Γραμματέας: Νεκτάριος Αλεξάνδρου

Ταμίας: Κούλλης Παύλου

Οργανωτικός Γραμματέας: Κρίστης Θεοφίλου

Βοηθός Ταμία: Τάσος Κίσσας

Σύμβουλοι: Κωνσταντίνος Μακρίδης, Κωνσταντίνος Παναγή, Νικόλας Εγγλέζου, Λουκρητία Χρυσοστόμου, Ιουλία Παναγιώτου

Στην Ομιλία του προς τα μέλη του Οργανισμού ο Πρόεδρος Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης αναφέρθηκε σε 100 και πλέον πρότζεκτ και εκδηλώσεις που υλοποίησε το «Γκολ στη Ζωή» στα πέντε χρόνια λειτουργίας του, σε βοήθειες πέραν των 150.000 ευρώ που έχουν δοθεί σε άτομα, οικογένειες και οργανωμένα σύνολα και στην οικονομική δέσμευση του «Γκολ στη Ζωή» για εκταμίευση μισού εκατ. ευρώ για το Τμήμα Ατυχημάτων & Επειγόντων Περιστατικών στο Μακάρειο Νοσοκομείο, ένα ζωτικής σημασίας έργο που σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας θα ολοκληρωθεί πριν την εκπνοή της θητείας της παρούσας κυβέρνησης.

Στη Γενική Συνέλευση ο ταμίας Κούλλης Παύλου προέβη σε πλήρη ανάλυση των οικονομικών δεδομένων του οργανισμού ενώ παρουσιάστηκαν οι ελεγμένοι λογαριασμοί με τη σφραγίδα της PWC.