Ο Εθελοντικός  – Φιλανθρωπικός Οργανισμός των ποδοσφαιριστών «Γκολ στη Ζωή» υλοποίησε και φέτος – για τέταρτη διαδοχική χρονιά – την καμπάνια «Χριστούγεννα για Όλους», με στόχο την ενίσχυση συνανθρώπων μας που το έχουν ανάγκη, ιδιαιτέρως αυτές τις γιορτινές μέρες.

Σε συνεργασία με τις Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας, τα φετινά Χριστούγεννα προσφέρθηκαν δωροκουπόνια για αγορές παιχνιδιών και δώρων, σε όλα τα παιδάκια που φιλοξενούνται στις Παιδικές Στέγες και στους Ξενώνες Εφήβων & Νεανίδων, σε όλες τις πόλεις της Κύπρου.

Σε συνεργασία με την «Κίτρινη Γραμμή Βοήθειας και Αλληλεγγύης», ψώνια και δωροκουπόνια για ψώνια από υπεραγορές προσφέρθηκαν προς ενίσχυση οικογενειών που το έχουν ανάγκη.

Επίσης το «Γκολ στη Ζωή» περήφανα στήριξε φέτος την πρωτοβουλία συλλογής δώρων που ανέλαβε το διαγνωστικό κέντρο παιδιών και εφήβων «Παιδολόγιο», προσφέροντας δώρα τα οποία θα δόθηκαν σε άπορα παιδιά ενόψει των γιορτών.

Μέσα και από αυτή τη δράση οι ποδοσφαιριστές, εν ενεργεία αλλά και πρώην, έστειλαν το μήνυμα ότι το ποδόσφαιρο και θέλει και μπορεί να ενισχύσει ποικιλοτρόπως την κοινωνία μας, υπογραμμίζοντας ότι κάθε ένας από εμάς, με το δικό του τρόπο, μπορεί να συμβάλει ώστε αυτές τις γιορτές καμιά οικογένεια να μην στερηθεί τα απαραίτητα και κανένα παιδί να μην μείνει χωρίς δώρο.

Στη Λευκωσία τα δωροκουπόνια στην Παιδική Στέγη παραδόθηκαν από τον πρόεδρο του «Γκολ στη Ζωή» Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη, τον αντιπρόεδρο Πανίκο Ξιούρουππα και το μέλος του Οργανισμού Άγγελο Μισό. Στη Λεμεσό ενεργοποιήθηκαν οι εν ενεργεία ποδοσφαιριστές Μηνάς Αντωνίου, Ανδρέας Κεραυνός, Χαράλαμπος Κυριάκου, Βασίλης Παπαφώτης και ο πρώην ποδοσφαιριστής Κρίστης Θεοφίλου, ιδρυτικό μέλος και μέλος του Δ.Σ. Στη Λάρνακα την παράδοση έκαναν ο Πανίκος Ξιούρουππας και ο ταμίας του Δ.Σ. Κούλλης Παύλου ενώ στην Πάφο ανέλαβε το ιδρυτικό μέλος Άγγελος Ευθυμίου.