Ποιοι είμαστε

Προφίλ

Το  Γκολ στη Ζωή  είναι ο πρώτος, για τα δεδομένα της Κύπρου, Εθελοντικός- Φιλανθρωπικός Οργανισμός των Ποδοσφαιριστών. Είναι μια ιδέα που προήλθε από το σώμα των ποδοσφαιριστών σε Παγκύπρια βάση.

Ιστορικό Ίδρυσης

Το Γκολ στη Ζωή πήρε σάρκα και οστά στις 12 Ιανουαρίου 2017, μία ιστορική στιγμή για το ποδόσφαιρο μας, όταν τα είκοσι δύο ιδρυτικά του μέλη, από όλες τις πόλεις της Κύπρου (εν ενεργεία ποδοσφαιριστές και παλαίμαχοι που αντιπροσωπεύουν σχεδόν όλες τις ομάδες της Α΄ κατηγορίας), συγκεντρώθηκαν και υπέγραψαν το καταστατικό του νεοσύστατου σωματείου και ψήφισαν το πρώτο Δ.Σ.

Το ποδόσφαιρο αποτελεί ίσως το μεγαλύτερο κοινωνικό φαινόμενο παγκοσμίως, πόσο μάλλον για την Κύπρο μας. Το  Γκολ στη Ζωή χρησιμοποιεί την δυναμική που έχουν οι ποδοσφαιριστές, ως άτομα που έχουν επιρροή και στοχεύει μέσω της δράσης τους, να επηρεάσουν θετικά τα στρώματα της κοινωνίας και να ενδυναμώσουν άτομα που έχουν ανάγκη, αλλά και να στείλουν σημαντικά μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις.

Το  Γκολ στη Ζωή  αποτελεί σωματείο που υπάγεται στο Υπουργείο Εσωτερικών. Ως νομικό πρόσωπο διέπεται από τις διατάξεις του καταστατικού του, καθώς και τις πρόνοιες της νομοθεσίας μη κερδοσκοπικών οργανισμών.

Τα τακτικά μέλη του  Γκολ στη Ζωή είναι Κύπριοι ή ξένοι ποδοσφαιριστές, εν ενεργεία ή παλαίμαχοι, ηλικίας πάνω από 18 χρόνων, οι οποίοι είναι εγγραμμένοι στο Μητρώο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (ΚΟΠ) και ενδιαφέρονται να προωθήσουν τους σκοπούς του σωματείου.

Μέλη φυσικά, του οργανισμού, είναι επίσης άτομα, εταιρείες και οργανώσεις που ενδιαφέρονται να ενισχύσουν τους σκοπούς του  Γκολ στη Ζωή, ενδυναμώνοντας το όραμα των ποδοσφαιριστών.

Οι πυλώνες της επιτυχίας μας

Ενότητα

Όλοι οι ποδοσφαιριστές ανεξαρτήτως ομάδας ενωμένοι για ένα κοινό σκοπό.

Τιμιότητα

Όλες οι ενέργειές μας γίνονται με τιμιότητα και διαφάνεια.

Συνέπεια

Η δράση μας προϋποθέτει συνέπεια, αλλά και συνέχεια στο χρόνο.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΜΑΣ

Εκδηλώσεις, ενέργειες και δραστηριότητες

X