Ο σκοπός της ίδρυσης μας

Σκοπός

Ο σκοπός του Γκολ στη Ζωή είναι να ενισχύσει οικονομικά και όχι μόνο, τις ευάλωτες ομάδες της κοινωνίας δίνοντας το ηχηρό μήνυμα σε όλους πως οι ποδοσφαιριστές είναι ενωμένοι. Επίσης είναι ο τρόπος να ανταποδώσουν οι ποδοσφαιριστές – μέλη του, όσο είναι δυνατόν, τα οφέλη που κέρδισαν από το ποδόσφαιρο, στους φιλάθλους και την κοινωνία  γενικότερα.

Το ποδόσφαιρο αποτελεί ίσως το μεγαλύτερο κοινωνικό φαινόμενο παγκοσμίως, πόσο μάλλον για την Κύπρο μας. Το Γκολ στη Ζωή χρησιμοποιεί τη δυναμική που έχουν οι ποδοσφαιριστές, ως άτομα που έχουν επιρροή στην κοινωνία, και στοχεύει μέσω της δράσης τους, να επηρεάσει θετικά τα στρώματα της κοινωνίας και  να ενδυναμώσουν ποικιλότροπα άτομα που έχουν ανάγκη, αλλά και να στείλουν σημαντικά μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις.

Όραμα και αποστολή

Αξιοποιούμε τη δυναμική των ποδοσφαιριστών ως άτομα με επιρροή στην κοινωνία στέλνοντας μηνύματα ανθρωπιάς

Η αποστολή μας

Να ενισχύσουμε οικονομικά και όχι μόνο, τις ευάλωτες ομάδες της κοινωνίας. Να επηρεάσουμε θετικά τα στρώματα της κοινωνίας και  να ενδυναμώσουμε τα άτομα που έχουν ανάγκη, ανταποδίδοντας όσο είναι δυνατόν, τα οφέλη που κερδίσαμε από το ποδόσφαιρο, στους φιλάθλους και την κοινωνία.

Το όραμά μας

Από την ίδρυση του Γκολ στη Ζωή θέσαμε ως στόχο να γίνουμε «ένα» με την κοινωνία της Κύπρου και μέσα από το ποδόσφαιρο να καλλιεργηθούν αρχές, αξίες και ιδανικά όπως η φιλανθρωπία, η αλληλεγγύη, η κοινωνική ευαισθησία, η εθελοντική βοήθεια, η κοινωνική προσφορά και βοήθεια στον συνάνθρωπό μας.

Η δράση μας

Η ενίσχυση του εθελοντισμού, η καλλιέργεια εθελοντικής συνείδησης, και η ενθάρρυνση των ποδοσφαιριστών Παγκύπρια, με στόχο να καταστούν ενεργοί πολίτες, συμμετέχοντας συστηματικά στα κοινά με δράσεις τέτοιες, οι οποίες θα τους καθιστούν τα πιο ζωντανά κύτταρα της κοινωνίας της Κύπρου.

X