Η δράση μας

Εκδηλώσεις και ενέργειες

Η δράση μας περιλαμβάνει ενέργειες και εκδηλώσεις που έχουν ως στόχο, να μαζευτούν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα για τους σκοπούς που εμπίπτουν στη φιλοσοφία του οργανισμού από την ίδρυσή του. Παράλληλα το Γκολ στη Ζωή χρησιμοποιεί τη δυναμική που έχουν οι ποδοσφαιριστές,  ως άτομα με επιρροή στην κοινωνία, για να στείλουν σημαντικά μηνύματα ενότητας, εθελοντισμού και ανθρωπιάς.

Το Γκολ στη Ζωή δηλώνει παρών στα γήπεδα, όπου διεξάγονται οι αγώνες του Κυπριακού πρωταθλήματος με εκδηλώσεις εθελοντισμού και φιλανθρωπίας, έτσι ώστε να μεταφέρονται  τα μηνύματα ανθρωπιάς, αλληλεγγύης και ενότητας.

Εισάγουμε τη Μασκότ μας στα γήπεδα ως πόλο έλξης για τους μικρούς φιλάθλους, καθώς επίσης και για την διεξαγωγή διαφόρων ενεργειών εθελοντισμού.

Το Γκολ στη Ζωή είναι ο επίσημος διοργανωτής του  ALL STAR GAME / FAN DAY. Στόχος να αποτελεί στα πλαίσια φιλανθρωπίας και εθελοντισμού μία από τις μεγαλύτερες αθλητικές εκδηλώσεις που γίνονται στην Κύπρο και να καθιερωθεί στη συνείδηση του Κύπριου φίλαθλου, μαζεύοντας όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα.

Το Γκολ στη Ζωή στηρίζει επίσης εθελοντικά κινήματα και Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς της Κύπρου με την παρουσία ποδοσφαιριστών σε εκδηλώσεις και δράσεις εθελοντισμού, καθώς και σε εκδηλώσεις που μπορεί να διοργανωθούν από κοινού.

All Star Game

Ημερομηνία: 30/12/2017
Ώρα: 11:00
Τοποθεσία: Στάδιο ΓΣΠ

X