Πρώην και νυν ποδοσφαιριστές και ποδοσφαιρίστριες και άτομα με οπτική αναπηρία συμμετείχαν στο 2ο Τουρνουά ΟΠΑΠ Ίσων Ευκαιριών που έγινε την Κυριακή (27/11) και έστειλαν το μήνυμα πως «Μαζί Γινόμαστε πιο Δυνατοί». Το τουρνουά διοργάνωσαν ο Εθελοντικός – Φιλανθρωπικός Οργανισμός των Ποδοσφαιριστών «Γκολ στη Ζωή» και η ΟΠΑΠ Κύπρου στις εγκαταστάσεις Central Park, εντός της Αγγλικής Σχολής Λευκωσίας.

Στο τουρνουά συμμετείχαν γνωστοί πρώην ποδοσφαιριστές όπως Πανίκος Ξιούρουππας, Νεκτάριος Αλεξάνδρου, Κούλλης Μίτσιγκας, Ανδρέας Κάντηλος, Κώστας Μαλέκκος, Γιάννος Ιωάννου και Κούλλης Παύλου ενώ μετείχε επίσης η εν ενεργεία ποδοσφαιρίστρια Λουκρητία Χρυσοστόμου και ο τερματοφύλακας της Ν. Σαλαμίνας Τάσος Κίσσας.

Η διοργάνωση εντάχθηκε στο πλαίσιο δράσεων της πρωτοβουλίας «Μια Μπάλα για Όλους», την οποία έλαβαν το 2021 το «Γκολ στη Ζωή» και η ΟΠΑΠ Κύπρου αγοράζοντας 500 ειδικές μπάλες για άτομα με οπτική αναπηρία, τις οποίες διέθεσαν με τη συνεργασία της Σχολής Τυφλών.

Σύντομα θα ανακοινωθούν και νέες δράσεις που πηγάζουν από την πρωτοβουλία «Μια Μπάλα για Όλους»

Το 1ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Ίσων Ευκαιριών είχε διοργανωθεί το 2019 με τη συμμετοχή ποδοσφαιριστών των Special Olympics.

Στόχος της διοργάνωσης του «Γκολ στη Ζωή» και της ΟΠΑΠ Κύπρου είναι να δώσει σε όλους ίσες ευκαιρίες στο ποδόσφαιρο ανεξαρτήτως των όποιων προκλήσεων αντιμετωπίζει ο κάθε άνθρωπος.