Δώρισαν αθλητικά παπούτσια, στηρίζοντας έτσι το έργο του Γκολ στη Ζωή για στήριξη οικογενειών που το έχουν ανάγκη

Σε μια αξιόλογη κίνηση προχώρησαν το Constantina Evripidou Fashion Workshop (CEFW) και το κατάστημα Adidas Evagorou, μέσα από την οποία ανέδειξαν το κοινωνικό τους πρόσωπο και γι’ αυτό τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα.

Πιο συγκεκριμένα, επέλεξαν να στηρίξουν το έργο του Εθελοντικού – Φιλανθρωπικού Οργανισμού των Ποδοσφαιριστών, Γκολ στη Ζωή και να προσφέρουν 20 ζευγάρια αθλητικών παπουτσιών. Τα παπούτσια δόθηκαν στο πλαίσιο του προγράμματος στήριξης παιδιών οικογενειών που το έχουν ανάγκη και είναι υπό τη φροντίδα των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας.

Μέσα από το πρόγραμμα αυτό το Γκολ στη Ζωή, εδώ και δύο χρόνια, στηρίζει τις Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας. Τα δύο μέρη έχουν αναπτύξει μια συνεργασία που εκτείνεται σε τρείς πυλώνες: καλυτέρευση των συνθηκών ζωής, πρόγραμμα στήριξης (mentoring) και εγγραφή παιδιών σε σωματεία/ αθλητικούς οργανισμούς για διευθέτηση αθλητικής δραστηριότητας.

Με αυτή την ευκαιρία, ευχαριστίες απευθύνουμε σε κάθε συνεργάτη που είναι δίπλα μας για να βοηθήσει σε κάθε προσπάθειά μας να αναδείξουμε ουσιαστικά την ανθρώπινη πλευρά του ποδοσφαίρου κι ευρύτερα του αθλητισμού.