Το Γκολ στη Ζωή υποστηρίζει την αιμοδοσία που διοργανώνει το SupportCY, για να στηρίξει το Κέντρο Αίματος Κύπρου/Αιμοδοσία-Cyprus Blood Establishment/Blood Donation υπό την αιγίδα του Υπουργού Υγείας Κωνσταντίνου Ιωάννου.
Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στον χώρο στάθμευσης του Mall of Cyprus την Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020, από τις 4 το απόγευμα μέχρι τις 8 το βράδυ.
Το Κέντρο Αίματος του Υπουργείου Υγείας, θα λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και την υγεία των αιμοδοτών και του προσωπικού.
-Ο κάθε αιμοδότης θα εισέρχεται με το αυτοκίνητό του από τον υπόγειο χώρο στάθμευσης του Mall of Cyprus και θα κατευθύνεται προς τον ισόγειο χώρο στάθμευσης για θερμομέτρηση, ενώ παράλληλα θα συμπληρώνει το απαραίτητο έντυπο, χωρίς να χρειάζεται να κατεβεί από το αυτοκίνητό του.
-Όταν έρθει η σειρά του, θα καλείται στο σημείο που θα βρίσκεται γιατρός για να συνεχιστεί η απαραίτητη διαδικασία και στη συνέχεια, τηρώντας πάντα τους κανόνες υγιεινής, θα καλείται στο χώρο που θα βρίσκονται τοποθετημένα τα κρεβάτια για την αιμοδοσία.