Ο Εθελοντικός – Φιλανθρωπικός Οργανισμός των Ποδοσφαιριστών, Γκολ στη Ζωή τιμήθηκε, στο πλαίσιο εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν των δωρητών του νέου χώρου της Παιδικής Στέγης Λάρνακας, ανάμεσα στους οποίους ήταν, το Yianis Christodoulou Foundation και ο Δήμος Λιβαδιών.
Η τιμή προς Γκολ στη Ζωή έγινε ως ένδειξη της αναγνώρισης της συμβολής του με δωρεά πέντε ηλεκτρονικών υπολογιστών για τις ανάγκες της Στέγης και ενός χαλιού για την αυλή, προσφορά της ΕΚΑ Group. Η δράση αποτελεί μέρος της συνεργασίας που έχει αναπτύξει ο Εθελοντικός- Φιλανθρωπικός Οργανισμός των ποδοσφαιριστών, με τις Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας τα τελευταία δύο χρόνια.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Γκολ στη Ζωή, Πανίκος Ξιούρουππας, Κούλλης Παύλου και Κωνσταντίνος Παναγή. Ως αναμνηστικά δόθηκαν μια υπογεγραμμένη μπάλα από παίκτες της Νέας Σαλαμίνας και υπογεγραμμένη μπλούζα από παίκτες της Ομόνοιας, ενώ ο ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης, Μιχάλης Ιωάννου, δώρισε την ποδοσφαιρική του μπλούζα.
Ο Πανίκος Ξιούρουππας, αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Γκολ στη Ζωή σε δήλωσή του, αναφέρθηκε στο ότι οι ποδοσφαιριστές του Γκολ στη Ζωή, θα συνεχίσουν να είναι δίπλα στα παιδιά με κάθε δυνατό τρόπο, αναδεικνύοντας την ανθρώπινη πλευρά του ποδοσφαίρου.