Ποδοσφαιριστές και ποδοσφαιρίστριες διαφόρων εθνικοτήτων που αγωνίζονται στην Κύπρο τραγούδησαν στη μητρική τους γλώσσα το γνωστό χριστουγεννιάτικο τραγούδι Jingle Bells, μεταφέροντας το μήνυμα της αγάπης και της χαράς, με το σύνθημα #JingleAllTogether. Επιδεικνύοντας τις μοναδικές ικανότητες τους στο τραγούδι και το ρυθμό, πέρασαν μια αξέχαστη μέρα συμμετέχοντας σε ένα διασκεδαστικό μουσικό video clip, αφιερωμένο στη διαφορετικότητα, ενώ ευχήθηκαν όλοι μαζί τα «Χρόνια Πολλά» στα ελληνικά.

Η εκστρατεία #JingleAllTogether, που ξεκίνησε στις 18 Δεκεμβρίου, είναι μια πρωτοβουλία του Εθελοντικού – Φιλανθρωπικού Οργανισμού των Ποδοσφαιριστών, Γκολ στη Ζωή και της Τράπεζας Κύπρου και έχει στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού και την στήριξη της διαφορετικότητας, ανάμεσα σε μικρούς και μεγάλους, «Γιατί η κοινωνία είναι η ομάδα όλων μας».

Για κάθε like που θα λαμβάνει το video του τραγουδιού στις επίσημες σελίδες στο facebook της Τράπεζας Κύπρου και του Γκολ στη Ζωή, η Τράπεζα Κύπρου θα δίνει 1 ευρώ στον ΜΚΟ Αλκυονίδες, που φροντίζει οικογένειες και παιδιά που το έχουν ανάγκη και ζουν στην Κύπρο, απ’ όπου και αν κατάγονται.

Με αυτό το μήνυμα, το Γκολ στη Ζωή και η Τράπεζα Κύπρου εύχονται σε όλους Καλά Χριστούγεννα και καλούν να… #JingleAllTogether.

Για να απολαύσετε το βίντεο πατήστε ΕΔΩ !

Ιδιαίτερες ευχαριστίες για την πραγματοποίηση του εγχειρήματος, οφείλουμε πρωτίστως σε όλους τους παίκτες που συμμετείχαν στη δράση, τις ποδοσφαιρικές ομάδες στη σχολή Potenzia del’ arte και την Digital Tree.