Πρωταγωνιστούν 15 ποδοσφαιριστές του Πρωταθλήματος Cyta

Στο στούντιο της Triple AAA Productions στα Πυργά βρέθηκαν την Τετάρτη (13/12) ποδοσφαιριστές από ΑΕΚ, Ανόρθωση, Απόλλων, ΑΠΟΕΛ, ΑΕΛ και Ομόνοια για τις ανάγκες των γυρισμάτων του τηλεοπτικού σποτ της Football Stars Day 2017, που λαμβάνει χώρα στις 30 Δεκεμβρίου στο ΓΣΠ.

Το σενάριο ήθελε τους αστέρες του Πρωταθλήματος Cyta να μεταφέρουν εντός στούντιο – υπό την καθοδήγηση του έμπειρου σκηνοθέτη Πάρη Ελ – Σαΐντ-  στιγμές που χαρακτηρίζουν έναν ποδοσφαιριστή εντός αγωνιστικού χώρου.

Το αποτέλεσμα ήταν άκρως επιτυχημένο, με τους ποδοσφαιριστές να αποδεικνύουν ότι οι ικανότητές τους δεν περιορίζονται στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

Στο γύρισμα έλαβαν οι ποδοσφαιριστές Μυτίδης, Τρισκόφσκι, Τολεμές, Πράνιτς, Ράγιος, Ντα Σίλβα, Παπουλής, Καρλάο, Μοράις, Μερκής, Αϊρόσα, Αβραάμ, Μαργκάσα, Ντάρμπισαϊρ και Χριστοφή.

Περισσότερα επί της οθόνης.

Onlineψηφοφορία
Στο vote.goalstizoi.org.cy συνεχίζεται μέχρι 20 Δεκεμβρίου η ψηφοφορία για την ανάδειξη των ομάδων επίλεκτων Κύπριων και Ξένων που θα λάβουν μέρος στον αγώνα των All Stars του Πρωταθλήματος Cyta.

Εισιτήρια
Εισιτήρια πωλούνται από τις Υπεραγορές ΑΛΦΑ ΜΕΓΑ και στο https://online.theasis.cy.net/ticketonline/footballstarsday.

Όλα τα έσοδα της διοργάνωσης θα διατεθούν για την ανέγερση μιας νέας πτέρυγας στο Μακάριο Νοσοκομείο. Τα εισιτήρια κοστίζουν €10, ενώ υπάρχει παιδικό εισιτήριο στα €4, για παιδιά έως 12 χρόνων (γεννημένα μέχρι και το 2005).

Την Football Stars Day 2017 συνδιοργανώνουν ο Εθελοντικός – Φιλανθρωπικός Οργανισμός των ποδοσφαιριστών Γκολ στη Ζωή και η ΚΟΠ, με τη στήριξή του ΠΑΣΠ και του ΓΣΠ. Μεγάλοι Χορηγοί είναι η Τράπεζα Κύπρου, η ΟΠΑΠ Κύπρου, η Πετρολίνα και οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ. Τηλεοπτικός Συνεργάτης είναι η Cytavision.

Υποστηρίζουν η AJK Wealth Management, η Χαρ. Πηλακούτας, οι Φούρνοι Ζορπάς, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας  και ο Όμιλος Φώτος Φωτιάδης. Επίσημοι Συνεργάτες είναι η Semio, η Landas  Colour, η Opium Works και το LemonPark, ενώ Επίσημος Προμηθευτής αθλητικού υλικού είναι η Macron.