Πωλούνται από τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ σε όλη την Κύπρο και μέσω διαδικτύου – Κοστίζουν €10

Μέσω των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ και του https://online.theasis.cy.net/ticketonline/footballstarsday/ οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια για την Football Stars Day 2017, που θα γίνει στο ΓΣΠ στις 30 Δεκεμβρίου. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική γιορτή της χρονιάς, αποκορύφωμα της οποίας θα είναι ο αγώνας των All Stars, ανάμεσα στους Κύπριους και τους Ξένους επίλεκτους του Πρωταθλήματος Cyta, όπως προκύπτουν μέσα από ψηφοφορία του κοινού στο vote.goalstizoi.org.cy.

Όλα τα έσοδα της διοργάνωσης θα διατεθούν για την ανέγερση μιας νέας πτέρυγας στο Μακάριο Νοσοκομείο. Τα εισιτήρια κοστίζουν €10, ενώ υπάρχει παιδικό εισιτήριο στα €4, για παιδιά έως 12 χρόνων (γεννημένα μέχρι και το 2005). Για αυτή την εκδήλωση δεν ισχύει  αρίθμηση θέσεων.

Μέσω διαδικτύου πωλούνται εισιτήρια για το άνω διάζωμα της Δυτικής εξέδρας του ΓΣΠ. Οι αγοραστές μπορούν να τυπώσουν τα εισιτήρια στο σπίτι ή να τα παραλάβουν από τα εκδοτήρια του ΓΣΠ την ημέρα της διοργάνωσης. Εισιτήρια για το κάτω διάζωμα της Δυτικής εξέδρας πωλούνται από τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, σε όλη την Κύπρο.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ
12:00   Έναρξη Λειτουργίας Fun Park
Αγώνας Δημοσιογράφων
13:00   Εταιρικό Τουρνουά
15:00   Αγώνας Γυναικών
16:00   Αγώνας Legends
17:00   Αγώνας All Stars

ΑΜΕΑ
Για τα  Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες ισχύουν οι ίδιες διευθυτήσεις που ισχύουν σε αγώνες της ΚΟΠ. Η είσοδος για ΑΜΕΑ και έναν συνοδό τους είναι δωρεάν. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο  22818118 ή στο info@goalstizoi.org.cy.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ
Ισχύουν οι δημοσιογραφικές διαπιστεύσεις των αγώνων Πρωταθλήματος Cyta στο ΓΣΠ. Δημοσιογράφοι που δεν έχουν διαπίστευση για αγώνες Πρωταθλήματος Cyta στο ΓΣΠ αλλά θέλουν να καλύψουν την Football Stars Day, μπορούν να επικοινωνούν με το 99843072 ή στο info@goalstizoi.org.cy.

ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΘΕΑΜΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
Με σύνθημα «Ποδόσφαιρο – Διασκέδαση – Προσφορά» διεξάγεται το προσεχές Σάββατο (30/12) στο ΓΣΠ η Football Stars Day, την οποία συνδιοργανώνουν ο Εθελοντικός – Φιλανθρωπικός Οργανισμός των Ποδοσφαιριστών «Γκολ στη Ζωή» και η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου. Πρόκειται για μια ημέρα αφιερωμένη στο ποδόσφαιρο, στην οικογένεια και στην κοινωνική προσφορά, που αρχίζει στις 12:00 το μεσημέρι, κορυφώνεται στις 16:00 και διαρκεί μέχρι τις 19:00. Μια εκδήλωση που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους φιλάθλους, όλων των ηλικιών, να πάνε στο γήπεδο και να δουν από κοντά αγαπημένους ποδοσφαιριστές.

Αποκορύφωμα της Football Stars Day είναι o αγώνας των θρυλικών άσων των κυπριακών γηπέδων, ο οποίος ξεκινάει στις 16:00 και στον οποίο θα λάβουν μέρος περίπου 50 Legends του κυπριακού ποδοσφαίρου. Θα ακολουθήσει ο αγώνας των All Stars του Πρωταθλήματος Cyta, όπως επιλέχθηκαν μέσα από ψηφοφορία του κοινού. Και οι δύο αυτοί αγώνες θα γίνουν στο κυρίως γήπεδο του ΓΣΠ. Προπονητές των Ξένων θα είναι οι Ιντιάκεθ – Δώνης και των Κύπριων οι Αυγουστή – Χ. Μιχαήλ.

Εισιτήρια πωλούνται από τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και στο goalstizoi.org.cy. Κοστίζουν €10 και  €4 για παιδιά έως 12 χρόνων. Όλα τα έσοδα από τη διοργάνωση θα διατεθούν για την ανέγερση μιας νέας πτέρυγας στο Μακάρειο Νοσοκομείο.

Οι Guest Stars
Επίτιμος Προσκεκλημένος της διοργάνωσης είναι ο Πρωταθλητής Κόσμου και Ευρώπης Κριστιάν Καρεμπέ, ο οποίος είναι Ambassador του UEFA Foundation for Children, το οποίο στηρίζει το «Γκολ στη Ζωή». Στο Fun Park της διοργάνωσης θα είναι από τις 14:00 έως τις 16:00 τα αστέρια του ποδοσφαίρου καθώς επίσης και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, για να μοιράζει αυτόγραφα και να φωτογραφίζεται με τον κόσμο. Παρών θα είναι επίσης και οι παρουσιαστές της διοργάνωσης Χρήστος Φερεντίνος και Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Το πρόγραμμα
Μεγάλοι Χορηγοί της Football Stars Day είναι η ΟΠΑΠ Κύπρου, Τράπεζα Κύπρου, Πετρολίνα και οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ. Θεσμικοί Υποστηρικτές είναι ο ΓΣΠ και ο ΠΑΣΠ, ενώ Τηλεοπτικός Συνεργάτης είναι η Cytavision.

Υποστηρικτές είναι η AJK Wealth Management, ο Όμιλος Χαράλαμπος Πηλακούτας, οι Φούρνοι Ζορπάς, ο Όμιλος Φώτος Φωτιάδης και το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας ενώ Επίσημοι Συνεργάτες είναι οι εταιρείες Landas Colour, SEMIO Productions, 7Q, PwC, ACS Courier, Opium Works, Think CRM και Copytex. Επίσημος προμηθευτής αθλητικού υλικού είναι η Macron ενώ τη φιλοξενία των VIP στο γήπεδο ανέλαβε το Lemon Park. Χορηγός Φιλοξενία είναι το ξενοδοχείο Hilton Cyprus.

Περισσότερες πληροφορίες στο goalstizoi.org.cy/footballstarsday.