Γίνε ένας από εμάς και αγωνίσου μαζί μας στη μεγάλη προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει για οικονομική ενίσχυση και όχι μόνο, των ευάλωτων ομάδων της κοινωνίας του τόπου μας δίνοντας το ηχηρό μήνυμα σε όλους πως οι ομάδες, οι ποδοσφαιριστές και όλοι οι φίλαθλοι είναι ενωμένοι.

Δικαίωμα εγγραφής στον αγώνα μας έχουν όλοι οι φίλοι του «Γκολ στην Ζωή» ανεξαίρετος φύλου, ομάδας, ηλικίας και επαγγέλματος.

 

 • ΜΕΛΗ – ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

  Κύπριοι ή ξένοι ποδοσφαιριστές, εν ενεργεία ή παλαίμαχοι, οι οποίοι είναι εγγραμμένοι στο Μητρώο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (ΚΟΠ) και ενδιαφέρονται να προωθήσουν τους σκοπούς του «Γκολ στη Ζωή» στα πλαίσια εθελοντισμού και φιλανθρωπίας. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

  Εγγραφή νέου μέλους – Ποδοσφαιριστής

 

 • ΜΕΛΗ – ΜΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

  Άτομα, εταιρείες ή οργανώσεις που ενδιαφέρονται να βοηθήσουν οικονομικά τους σκοπούς του «Γκολ στη Ζωή» πληρώνοντας την ετήσια συνδρομή του Οργανισμού μας. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

  Εγγραφή νέου μέλους – Μη ποδοσφαιριστής

 

 • ΕΙΣΦΟΡΑ

  Άτομα, εταιρείες ή οργανώσεις που ενδιαφέρονται να βοηθήσουν οικονομικά τους σκοπούς του «Γκολ στη Ζωή» πληρώνοντας ένα ποσό ως εισφορά ανεξαρτήτως τις ετήσιας συνδρομής του Οργανισμού μας. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

  Κάνε την εισφορά σου