Τα μέλη μας – μη ποδοσφαιριστές

Έκτακτα Μέλη

Άτομα, εταιρείες ή οργανώσεις που ενδιαφέρονται να βοηθήσουν οικονομικά τους σκοπούς του «Γκολ στη Ζωή» πληρώνοντας την ετήσια συνδρομή ή ακόμη κάνοντας έκτακτες εισφορές αν το επιθυμούν. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Γιατί να γίνω μέλος;

Το «Γκολ στη Ζωή» μέσα από τη δράση του ενισχύει, σε συνεργασία και με άλλα ιδρύματα, οικονομικά και όχι μόνον, τις ευάλωτες ομάδες της κοινωνίας. Στόχος είναι μέσα από εκδηλώσεις και δράσεις να μαζευτούν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα και αυτά με τίμιο τρόπο να επιστρέψουν στην κοινωνία.

Το «Γκολ στη Ζωή» δίνει την ευκαιρία σε όλους τους πολίτες και ιδιαίτερα στον φίλαθλο κόσμο που αγαπάει το ποδόσφαιρο ανεξαρτήτως ομάδας να ενωθούν όλοι μαζί σαν μία γροθιά για ένα κοινό σκοπό. Να ευαισθητοποιηθούν και να βοηθήσουν συλλογικά την κοινωνία.

Η ενίσχυση του εθελοντισμού, η καλλιέργεια εθελοντικής συνείδησης, και η ενθάρρυνση των πολιτών Παγκύπρια, με στόχο να καταστούν ενεργοί πολίτες, συμμετέχοντας συστηματικά στα κοινά με δράσεις τέτοιες, οι οποίες θα τους καθιστούν τα πιο ζωντανά κύτταρα της κοινωνίας της Κύπρου.

Το «Γκολ στη Ζωή»  ευαισθητοποιείται σε θέματα που αφορούν την Παιδεία (επισκέψεις σε σχολεία), την Υγεία (επισκέψεις σε νοσοκομεία), την προστασία του περιβάλλοντος, την κοινωνία γενικότερα (βία στα γήπεδα, εγκληματικότητα, ναρκωτικά) και στην προσπάθεια προώθησης του εθελοντισμού στους νέους.

Tα μέλη του «Γκολ στη Ζωή» βοηθούν τον Οργανισμό και τους ποδοσφαιριστές γενικότερα ως άτομα που έχουν επιρροή στην κοινωνία με σκοπό μέσα από τη δράσης τους να επηρεάσουν θετικά τα στρώματα της κοινωνίας  αλλά και να στείλουν σημαντικά μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις.

X